Välkommen till MatchAffinity!

Matchningstestet

Med vårt matchningstest får du en gedigen analys av din personlighet och vägledning till vilken typ av relation som passar dig bäst. Testet är utformat med hjälp av avancerade metoder för personlighetsanalys. Det kommer ge dig en mycket bra bild av dig själv, uppdelat på tre nyckelområden: Dina värderingar, din syn på livet och din personlighet.

Om dig

En del av testet kommer visa ditt värdesystem, dvs. saker du tror på och som är viktiga för dig. Våra värderingar ger våra liv mening och hjälper oss att uppnå våra mål. Att veta vad som är viktigt för just dig och vad du är beredd att kompromissa om, hjälper dig att bättre förstå vad du letar efter i ett förhållande och hur dina behov bäst blir tillgodosedda.

Den andra delen av testet undersöker din syn på livet, dina tankar om kärlek och relationer och vad som passar dig bäst i ett förhållande. Den identifierar även dina åsikter om viktiga livsfrågor som familj, utbildning, arbete, ekonomi och religion. Testet kommer att visa din inställning till kärlek och relationer, engagemang och trohet och hur du hanterar rutiner.

Den tredje delen av testet analyserar hur din personlighet och ditt beteende påverkar dina relationer i vardagen. Den handlar om hur du tänker, kommunicerar och relaterar till andra. När du är klar med testet kommer du förhoppningsvis ha många nya insikter om dig själv, ditt liv och vad du söker hos en partner.

Börja dejta!

När du har gjort vårt test, kan vi matcha dig med personer som du har hög sannolikhet att passa ihop med genom att jämföra era testresultat. Att redan från början veta att era personligheter passar ihop och att ni delar grundläggande värderingar ökar chanserna för att ni ska hitta kärleken och utveckla ett långsiktigt förhållande. MatchAffinity kommer att visa dig en lista med de medlemmar som matchar dina testresultat bäst och som dessutom uppfyller dina övriga sökkriterier (bland annat ålder, bostadsort och/eller tobaksvanor). Detta innebär att du kommer i kontakt med andra singlar som motsvarar det du letar efter och som samtidigt matchar dig som person.

Vårt test kommer inte ta bort spänningen i dejtandet. Även om ni båda redan från början vet att ni har goda chanser att passa ihop, finns det fortfarande många saker för er att upptäcka hos varandra som inte kan fångas i ett test. Till exempel någons röst, doft, kroppsspråk och skratt går inte att få fram i ett test. Så oroa dig inte, vårt test tar inte bort det roliga med att dejta och träffa nya människor – det ökar bara dina chanser att träffa den slags person som du har störst chans att utveckla ett långsiktigt förhållande med.

Välkommen som medlem

Vi hoppas att du kommer trivas hos oss på MatchAffinity! Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om vår tjänst eller idéer om vad vi kan förbättra. Vår webbplats är till för våra medlemmar och vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att träffa den stora kärleken. Till att börja med hoppas vi att du tycker att det är roligt att fylla i matchningstestet och att informationen du får ut känns lärorik och användbar! Det är viktigt att du tar dig tid när du gör matchningstestet, men samtidigt ska du inte fundera alltför länge på frågorna utan försök att svara så spontant som möjligt. Om du känner dig osäker på något svar, följ din intuition snarare än att försöka komma på "rätt" svar. Det finns nämligen inga rätta svar, utan det viktiga är att dina svar speglar den du är. Det betyder att dina spontana svar automatiskt är rätt för dig .

Välkommen som medlem hos oss! Kom ihåg att vi finns här för att hjälpa dig i din jakt på kärleken och vi vill att du ska få ut det mesta av vägen dit. Läs gärna några av våra artiklar för att inspireras och komma igång ordentligt med dejtandet."

 Se alla artiklar

Vem passar just dig?

  • Gör vårt matchningstest och berätta vem du är
  • Vi visar vilka medlemmar som matchar dina åsikter, värderingar och syn på livet
  • Hör av dig till dem du gillar bäst och gå på dejt

Hjälp online

Läs våra vanligaste frågor och svar