Våra åtaganden

För oss på MatchAffinity är det viktigt att ge dig en pålitlig och säker matchningstjänst som hjälper dig att hitta en partner. Här kan du läsa mer om våra 7 åtaganden till dig som medlem.

Lugn och ro

På MatchAffinity är du anonym så länge du vill. All kommunikation sker via vårt säkra, interna e-postsystem. Du bestämmer också själv vem du vill visa dina bilder för.

Atmosfär

Vi vill ha en trevlig stämning på MatchAffinity. All information granskas av vår medlemssupport och vi tillåter inga budskap som kan anses stötande, kränkande eller som på annat sätt bryter mot användarvillkoren.

Hjälp och råd

Vi finns här för att svara på alla dina frågor. Om du inte hittar vad du söker via vår hjälp online är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Prisinformation

Vi är tydliga med vilka delar av vår tjänst som är kostnadsfria och vilka som är betaltjänster. Du kan läsa mer om vår tjänst och våra priser via användarvillkoren eller via sidan där du blir medlem/loggar in.

Trygghet

Du kan blockera en medlem så att personen inte kan kontakta dig igen och du har också möjlighet att rapportera problem till vår kundtjänst.

Skydd av personuppgifter

Du kan känna dig trygg med att vi följer de lagar och regler som skyddar dina personuppgifter och personliga integritet.

Integritet

Din e-postadress är aldrig synlig för andra medlemmar och vi lämnar inte ut din personliga information till tredje part utan ditt medgivande.

Vem passar just dig?

  • Gör vårt matchningstest och berätta vem du är
  • Vi visar vilka medlemmar som matchar dina åsikter, värderingar och syn på livet
  • Hör av dig till dem du gillar bäst och gå på dejt

Hjälp online

Läs våra vanligaste frågor och svar