MatchAffinity:
Om oss

Om oss

MatchAffinity är en nätdejtingtjänst som är baserad på ett unikt matchningstest. Genom att göra vårt test får du en bra bild av din egen personlighet, men även förståelse för vilken typ av person du passar ihop med. När du har svarat på alla frågorna i testet presenterar vi dig för andra medlemmar som matchar dina åsikter, dina värderingar och din syn på livet. På så sätt vet ni redan från början att era personligheter passar ihop och att ni delar grundläggande värderingar – och det tror vi ökar chanserna för att ni ska hitta kärleken och utveckla ett långsiktigt förhållande.

Du kan känna dig helt trygg hos oss på MatchAffinity. Vår tjänst ger dig alla möjligheter att ta dejtandet i din egen takt och lära känna dina matchningar i lugn och ro.

Matchningstestet

För att vi ska kunna matcha dig med andra medlemmar måste du svara på frågorna i vårt matchningstest. Testet, som är helt kostnadsfritt, är utformat för att spegla dina intressen, din personlighet och din syn på livet. Det visar också dina åsikter kring viktiga livsfrågor som kärlek, pengar och familj.

Matchningstestet har skapats av en grupp psykologer med specialistkompetens inom relationsdynamik. Testet följer de standarder som utformats av American Psychological Association och the Educational Testing Service.

Testet innehåller cirka hundra frågor kring din personlighet utifrån 71 olika psykologiska kriterier.

Resultatet av testet kommer ge dig en mycket bra bild av dina värderingar, din syn på livet och din personlighet. Det kommer bland annat visa dina åsikter kring kärlek och relationer, engagemang och trohet och hur du hanterar rutiner. När du är klar med testet kommer du förhoppningsvis ha många nya insikter om dig själv, ditt liv och vad du söker hos en partner.

Matchande medlemmar

Utifrån dina svar i matchningstestet kan vi visa vilka andra medlemmar du bäst passar ihop med. När du är klar med hela testet kan du se hur bra du matchar en annan medlem (visas i procent) och du kan även läsa en sammanställning över era likheter och olikheter.

 Utifrån dina svar i matchningstestet kan vi visa vilka andra medlemmar du bäst passar ihop med. När du är klar med hela testet kan du se hur bra du matchar en annan medlem (visas i procent) och du kan även läsa en sammanställning över era likheter och olikheter.
 Testet visar din syn på livet (relationer, familj, religion etc.).
 Testet visar din personlighet och hur beter dig i dina relationer till andra.

Testet kan dessutom ge dig bättre förståelse för vilken slags person du passar ihop med och vad du behöver i ett förhållande.

Genom att matcha er på en kombination av era personligheter, gemensamma intressen och värderingar tror vi att förutsättningarna att hitta kärleken och utveckla ett långsiktigt förhållande ökar.

Personlig information och säkerhet

Vi strävar efter att upprätthålla högsta möjliga standard beträffande skyddet av personuppgifter och personlig integritet.

Resultatet av ditt matchningstest är personligt och det är bara du som har tillgång till din personliga matchningsrapport. Du kan också vara anonym så länge du vill genom att använda ditt unika användarnamn och kommunicera med andra medlemmar via vårt interna e-postsystem. Du väljer själv om du vill visa dina bilder för alla prenumererande medlemmar, eller endast för de medlemmar du själv väljer ut. Din e-postadress är aldrig synlig för andra medlemmar.

Upptäck alla fördelar med MatchAffinity!

Det är kostnadsfritt att bli medlem på MatchAffinity.

Du kan göra hela matchningstestet och läsa resultatet i din personliga matchningsrapport helt utan kostnad. När du har fyllt i testet och skapat en profil visar vi dig dessutom vilka andra medlemmar som matchar dig bäst och du kan läsa en sammanställning av era likheter och olikheter. När du hittar någon du gillar skickar du det första mejlet till varje medlem utan kostnad.

När du är redo för mer kontakt med en eller flera medlemmar skaffar du en prenumeration. Du kan då läsa och skicka så många mejl du vill, och se bilder som andra medlemmar vill visa dig. Du hittar mer information om våra priser via användarvillkoren eller via sidan där du loggar in/blir medlem.

Vem passar just dig?

  • Gör vårt matchningstest och berätta vem du är
  • Vi visar vilka medlemmar som matchar dina åsikter, värderingar och syn på livet
  • Hör av dig till dem du gillar bäst och gå på dejt

Hjälp online

Läs våra vanligaste frågor och svar